Op natuurlijke basis afslanken met Diet Couture

July 26, 2018

Op natuurlijke basis afslanken met Diet Couture

Om afvallen echt te laten slagen, is het van belang om ook goed met je voeding om te gaan en het bij voorkeur tevens te ondersteunen met supplementen. Zo blijf je optimaal resultaat behouden.

Diet Couture is een natuurlijke productlijn en biedt daarnaast ook een uitgebreid voedingsplan aan. Het voedingsplan wordt samengesteld door een gecertificeerd voedingsconsulent. De hele productlijn bestaat uit eiwitshakes, crèmes  en voedingsmiddelen.

Shakes

De unieke eitwitshakes Vicious Vanilla en Bouncy Banana helpen jou sneller afvallen! Het unieke aan deze shakes is dat ze uitsluitend plantaardige eiwitbronnen bevatten en dus geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten. Ze zijn gezoet met stevia en dus vrij van kunstmatige zoetstoffen. Daarnaast bevatten de shakes chroom dat helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te houden en groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt. De eiwitten helpen onder andere bij een sneller herstel van de spieren.

Creme

Bye Bye Cellulite is een effectief en vernieuwend verzorgingsproduct dat maar 1 doel heeft. Het laten verdwijnen van ongewenste cellulite! Bye Bye Cellulite is samengesteld uit geselecteerde vocht- en vet afbrekende stoffen. De crème zorgt dat de huid jong en strak blijft. Het bindweefsel in de huid lijdt tot een natuurlijke afvoer van de afvalstoffen. Let op dat je de crème goed insmeert.

Savage Stevia

Gebruik Savage Stevia in plaats van suiker! Je kan dit product overal aan toevoegen. Het is heerlijk zoet en bevat geen calorieën of koolhydraten.

Supplementen

Fabulous Fatburner

Gebruik de Fatburner dagelijks voor een sneller zichtbaar resultaat. Het vetverbrandingsproces wordt sneller in werking gezet. Daarnaast zorgt het voor een vermindering in je hongergevoel en helpt de stofwisseling actief te houden. Door een samenstelling van de juiste kruiden wordt je lichaam droog zonder zware inspanning.

Crazy Kinda Crush Cleanser

Heb jij ondersteuning nodig bij het afvallen, maar lukt het niet goed om je vetten kwijt te raken? Tijd voor een detox van je lichaam. De Crazy Kinda Crush Cleanser ondersteunt het lichaam bij het kwijtraken van het vet dat zich om de organen bevindt in de romp en in de buik.

Detox Delight

Heb jij tijdens het afvallen last van huidproblemen, wisselende stemmingen, vermoeidheid of hoofdpijn? Dit zijn afvalstoffen die vrij komen tijdens het afvallen. Om dit proces te ondersteunen is het belangrijk om een samenstelling van de juiste kruiden te gebruiken. Door een combinatie van Mariadistel, Gember exact en Grote klis zorgt Detox Delight voor gewichtsafname, meer energie, een mooiere en gladde huid en voor een makkelijkere detox.

Wonderful Water Out

Ben jij iemand die altijd wat vocht vast houdt? Dan is de Wonderful Water Out iets voor jou.  Overtollig vocht wordt uit het lichaam afgedreven. Te veel vocht vasthouden zorgt voor een opgeblazen gevoel en laat je lichaam minder slank tonen. Neem slechts 1 supplement per dag en vrijwel meteen wordt het overtollig vocht afgedreven.

Fearless Fatfilter

Tijdens het eten gaat de Fearless Fatfilter de vetopname tegen. De eetlust wordt beperkt en de darmwerking verbetert. Trek in slechte tussendoortjes wordt op deze manier voorkomen.

Cathy Carb Blocker

Staat pasta, brood en rijst in jouw top 3 maar wil je graag afvallen en minder koolhydraten eten? Dan raden wij jou de Cathy Carb Blocker aan. De Cathy Carb Blocker gaat tijdens het eten de koohlydraatopname tegen, vermindert het hongergevoel en houdt de bloedsuikerspiegel stabiel door de toevoeging van chroom.

Kortom, met de producten van Diet Couture behaal jij sneller en effectief resultaat in gewenst gewicht! Nog niet helemaal overtuigt of zou je graag meer advies willen krijgen van onze voedingsconsulenten? Neem dan contact met ons op.

 


Also in News

Hoe kun je afvallen na je dertigste?
Hoe kun je afvallen na je dertigste?

March 07, 2019

View full article →

Hoe blijf je op gewicht tijdens je vakantie?
Hoe blijf je op gewicht tijdens je vakantie?

July 25, 2018

Je kent het vast wel… al vanaf begin dit jaar doe je er alles aan om in een perfecte ‘summer body’ op vakantie te gaan en te shinen in de zomer. Eenmaal op vakantie geef je je over aan al dat lekkere eten en drinken. Helaas thuis zitten alle vakantiekilo’s er alweer snel aan. Maar hoe zorg je er nou voor dat die vakantiekilo’s er niet aan vliegen?

View full article →

10 Feiten en fabels over afslanken
10 Feiten en fabels over afslanken

July 25, 2018

Je hoort de vreemdste verhalen over hoe je het beste kunt afvallen. Maar wat is nu eigenlijk echt waar? Diet Couture zet de belangrijkste feiten en fabels over afslanken voor je op rij.

View full article →

Sign up for discounts!

Schrijf je nu in en profiteer van 20% korting op je eerste bestelling!