Diet Couture als aanvulling op een healthy lifestyle!
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Afslankproductenlijn Diet Couture kan met recht een passieproject worden genoemd. Een passie voor gezond en verantwoord afslanken. In onze optiek houdt dat in: eerlijke en 100 procent natuurlijke producten zonder toevoegingen van chemische vulmiddelen of zoetstoffen op de markt brengen. 

  Het heeft ongeveer twee jaar geduurd voordat deze producten eindelijk het laboratorium uitrolden. Want in een wereld waarbij bijna alles is voorzien van kunstmatige kleur-,geur- en smaakstoffen was het niet heel gemakkelijk de juiste producent te vinden. Naast werken zo dicht mogelijk bij de natuur moeten de producten uiteraard ook zorgen voor het gewenste resultaat! Goede dingen kosten tijd, maar er staat wat ons betreft momenteel wel een lijn op de planken waar we volledig achter staan. 

  Om afvallen echt te laten slagen, dien je echter wel goed op je voeding te letten. Vandaar dat we, bij elke bestelling die onze klanten plaatsen een gratis voedingsplan meesturen, voorzien van een super handige boodschappenlijst! Een voedingsplan, aangevuld met de juiste producten in plaats van een dieet houd je langer vol. In het begin helpt een crashdieet, omdat je amper iets binnenkrijgt, maar op langere termijn val je niet meer af en kom je zelfs aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij laten je zien hoe je van het jojo-effect af kan komen en dat afvallen ook leuk kan zijn, dankzij het Diet Couture voedingsplan en de Diet Couture productlijn. Zie dit niet als een dieet, maar als een leidraad om op een makkelijke manier gezond te leven; of als een geheugensteuntje als je al goed bezig was.

  With love, 

   

  Tamara Elbaz / Co-Owner Diet Couture