Afslankshakes

Afslanken met behulp van afslankshakes? De shakes van DietCouture passen perfect bij een eiwitdieet of een low carb dieet. Afslankshakes zijn perfect om op een verantwoorde en gemakkelijke manier af te slanken.

 

Afslankshakes van Diet Couture

De eiwitshakes van Diet Couture helpen om sneller af te vallen. In korte tijd boek je daar snel resultaat mee. Eiwitten geven je namelijk veel langer het verzadigde gevoel dan koolhydraten. Kies ervoor om in de ochtend en middag een afslankshake te nemen en je hebt een vol gevoel zonder veel calorieën binnen te krijgen.

De afslankshakes van Diet Couture bevatten uitsluitend plantaardige eiwitbronnen en zijn daarmee ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. Daarnaast bevatten de shakes chroom dat helpt om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Om de shakes natuurlijk te zoeten is er stevia aan toegevoegd. De afslankshakes zijn dus vrij van kustmatige zoetstoffen. Verder bevatten de afslankshakes van DietCouture groene thee extract voor de vetverbranding en vezels voor de darmflora, zodat de stoelgang wordt vergemakkelijkt.

Voordelen van afslankshakes

Afslankshakes brengen verschillende voordelen met zich mee:

  • Een afslankshake bevat slechts 63 kcal. 
  • De shakes bevatten heel weinig koolhydraten en vetten (slechts 1 g per shake).
  • Eiwitten zijn de bouwstenen voor spierweefsel. Je voorkomt dus dat je spieren afbreekt tijdens het afvallen.
  • Eiwitten hebben weinig invloed op de bloedsuikerspiegel en dit leidt dus niet tot insuline pieken zoals bij (snelle) koolhydraten wel het geval is. 

Kortom: de afslankshakes van Diet Couture helpen jou om snel resultaat te boeken en ondersteunen jou bij het afslanken.

 

Afslankshakes uitproberen

Ben jij benieuwd naar de afslankshakes van Diet Couture? Wij bieden jou de Vicious Vanilla en Bouncy Banana. Goede en verantwoorde shakes die smaken naar vanille en banaan. Dat maakt het afslanken een stuk gemakkelijker! Je vindt de shakes hier in onze webshop. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 088 - 008 99 22of info@diet-couture.com

Sign up for discounts!

Schrijf je nu in en profiteer van 20% korting op je eerste bestelling!