Arrow Fat Left Icon Arrow Fat Right Icon Arrow Right Icon Cart Icon Close Circle Icon Expand Arrows Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Hamburger Icon Information Icon Down Arrow Icon Mail Icon Mini Cart Icon Person Icon Ruler Icon Search Icon Shirt Icon Triangle Icon Bag Icon Play Video
Gratis verzenden vanaf 50 Euro

About us

In 2014 startten wij, oprichters van het label Diet Couture, afslankketen Size Zero. Tot op de dag van vandaag werken wij binnen Size Zero met een apparaat waar iedereen moeiteloos een maatje mee afslankt. We zijn enorm blij dat we sindsdien duizenden mensen een extra steuntje in de rug hebben kunnen geven, dankzij de Size Zero Easy Shape Trainer. Onze missie is om zoveel mogelijk vrouwen en mannen te helpen om hun ideale lichaam te krijgen en hun zelfverzekerdheid en geluk te vergroten!

Om afvallen echt te laten slagen, dien je echter wel goed op je voeding te letten en het bij voorkeur tevens te ondersteunen met supplementen. Vandaar dat we, naast een speciaal voedingsplan, ook een volledig 100 procent natuurlijke productlijn hebben ontwikkeld, om zo optimaal resultaat te behalen. Een voedingsplan, aangevuld met de juiste producten in plaats van een dieet houd je langer vol. In het begin helpt een crashdieet, omdat je amper iets binnenkrijgt, maar op langere termijn val je niet meer af en kom je zelfs aan. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Wij laten je zien hoe je van het jojo-effect af kan komen en dat afvallen ook leuk kan zijn, dankzij het Diet Couture voedingsplan en de Diet Couture productlijn. Zie dit niet als een dieet, maar als een leidraad om op een makkelijke manier gezond te leven; of als een geheugensteuntje als je al goed bezig was.